Reghe vrea un adversar accesibil în play-off-ul Ligii

Laurenţiu Reghecampf speră la un adversar accesibil în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Steaua a eliminat-o miercuri seara pe Sparta Praga.

„Este foarte important că am reuşit să ne calificăm în grupele Europa League, deocamdată. Sperăm să jucăm cu o echipă cu care am avea şanse să o eliminăm şi să mergem în grupele Ligii. Suntem bine, sunte grafic, deocamdată. Sper ca Stanciu să rămână la nivelul acesta, pentru că vedeţi, este un jucător bun. Şi Hamroun a făcut un meci foarte bun. În general, toţi au jucat bine. Ştim cu toţii de calităţile lui Nicu, eu sper să joace la fel de bine în continuare.
Deocamdată, nu este cazul să discutăm despre transferuri acum. Aşa cum i-am lăsat pe ceilalţi să plece, îl vom lăsa şi pe Stanciu, cu toate că am pierde un jucător foarte bun. Nu s-a pus încă problema ca Budescu şi Keşeru să vină la Steaua, au fost doar discuţii. Principala mea preocupare acum este să ne bucurăm de această calificare.
Le mulţumesc foarte mult suporterilor care au venit la stadion. N-au mai fost demult 37.000 de suporteri. Şi sper să se rezolve problema cu numele Steaua, pentru că asta este Steaua”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.