Scandal: Melanie Trump a lucrat ilegal în SUA!

Share:

Melania Trump, soția miliardarului Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, ar fi lucrat ilegal în Statele Unite, sugerează unele media americane, dar aceasta a asigurat totuși joi că a respectat întotdeauna legile americane în materie de imigrare, relatează vineri publicația belgiană La Libre.

Cotidianul New York Post a dat publicității duminică și luni fotografii cu Melania Trump în ținută mai mult decât lejeră, făcute la New York, în 1995, pentru fosta revista franceză „Max”.

Or, mai multe canale media americane au relevat că Melania Knauss, după numele ei de fată, a asigurat întotdeauna că începuse să lucreze în SUA ca manechin în 1996.

Site-ul Politico citează mai multe surse în acest sens, inclusiv un fost coleg de cameră al acesteia, care susține că ar fi închiriat împreună cu ea un apartament în New York din 1995, iar Melania Trump ar fi lucrat în Statele Unite fără a avea viza corespunzătoare.

Soția omului de afaceri newyorkez a reacționat pe contul său de Twitter la ceea ce ea consideră drept un jurnalism „inexact și dezinformare cu privire la statutul (ei) față de legea imigrației americane în 1996”.

Site-ul Politico s-a grăbit să noteze că fostul manechin sloven nu menționa anul 1995, cel care constituia obiectul dezbaterii.

„Am respectat întotdeauna legile americane asupra imigrației”, a asigurat Melania Trump, care a devenit cetățeancă americană în 2006.

Săptămâna trecută, soția lui Donald Trump și-a închis site-ul pe motiv că el „nu reflecta activitatea și interesele ei personale”.

Dar mulți observatori au legat această închidere de o altă polemică asupra studiilor Melaniei Trump. Pe site-ul său, Melania, născută în Novo Mesto, asigura că a obținut o diplomă în design și arhitectură la o universitate din Slovenia, pe care în realitate ea nu a primit-o niciodată.

Până acum mai degrabă retrasă decât prezentă cu regularitate alături de soțul ei, Melania Trump a ajuns pe prima pagină a ziarelor încă de acum două săptămâni, în cursul Convenției republicane de la Cleveland. Jurnalista Jarrett Hill observase că, în timpul discursului fostului manechin, în vârstă de 46 de ani, aceasta ‘împrumutase’ fraze întregi din alocuțiunea rostită de Michelle Obama la Convenția democrată din 2008.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.