Festivalul Untold, patru zile de magie!

0

Festivalul Untold la care au participat, timp de patru zile, peste 150 de artiști și zeci de mii de oameni s-a încheiat luni dimineața cu concertele susținute de unii dintre cei mai în vogă DJ Afrojack, Martin Garrix și Ummet Ozcan.

Ultima zi a Untold a fost deschisă pe scena principală a festivalului de pe Cluj Arena de Șuie paparude. În picioarele goale, cei trei artiști au interpretat piese precum „A fost odată”, „Pentru inimi” și „Cea mai bună zi”. Atmosfera a fost întreținută apoi de britanicul Labrinth cu piese ca „Fragile”, „Beneath your beatiful”, informează Agerpres.

„Sunt pentru prima oară la Untold, pentru prima oară în România și pot să vă spun că este minunat”, a spus artistul.

Pe scenă a urcat apoi britanica Ella Eyre, deținătoare a premiului Brit pentru cel mai bun single britanic, respectiv „Waiting all night long”.

Cei de la The Parov Stelar band au făcut show combinând instrumentele muzicale cu ritmurile electronice. Publicul a cântat și dansat alături de austrieci melodii ca „Lost in Amsterdam” și „Catgroove”.

DJ-ul belgian Lost Frequencies a mixat pe piese mai vechi, precum „Baby don’t hurt me”, „Jump”, „Satisfaction”, „I fell good”.

Nivelul decibelilor și spectacolul s-au amplificat cu show-ul făcut de producătorul și DJ-ul olandez Afrojack, câștigător al unui premiu Grammy. El a mixat pe ritmuri alerte mai bine de o oră și jumătate și a pregătit publicul pentru Martin Garrix, supranumit și „tânărul savant” al muzicii electronice. Pe numele lui real Martjin Garritsen, el a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al treilea în clasamentul DJ MAG TOP 100.

La doar 19 ani, pasiunea pentru muzică i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere, premii internaționale și un avion personal cu care călătorește la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distincții câștigate de până acum sunt cea din 2013, de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ-ul anului și cea din 2015, de la MTV European Music Awards, unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

În conferința de presă susținută înainte de a urca pe scena Untold, el a arătat că succesul său se datorează întregii sale echipe. De asemenea, Martin Garrix a afirmat că despre România știe de Dracula, iar despre Untold că are un public minunat.

Între piesele mixate de Martin Garrix la Untold s-a aflat și cel mai nou track al său „In the name of love”.

DJ-ul olandez de origine turcă Ummet Ozcan a încheiat luni dimineața cele patru zile de „maraton” electro-dance de la Untold.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.