Tăriceanu și Dragnea iau în calcul o moțiune de cenzură

0

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că se va consulta cu liderii PSD şi cu liderii ALDE în privinţa depunerii unei moţiuni de cenzură.

„Acest Guvern şi-a atins limitele de capacitate, iar suferinţa românilor nu trebuie prelungită. Nu merită să fie lăsaţi să guverneze. Vrem să curmăm neghiobia care o vedem la Executiv. Nu am vrea să lăsăm acest Guvern să facă un lant de gafe care afecteaza multi romani”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, fostul premier Victor Ponta a subliniat „că tehnocraţii au dat în primele şase luni mai multe ordonanţe decât am dat noi intr-un an de zile”.

„Săptămâna viitoare, mâine sau poimâine, o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. (…) S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest Guvern le-a făcut și ne gândim serios la varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, care să transforme acest Guvern într-un Guvern interimar, cu atribuții limitate”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, varianta depunerii unei moțiuni de cenzură a fost luată în calcul după ce „premierul Dacian Cioloș a preferat să acopere funcționari din Ministerul de Finanțe care au greșit tulburând categorii sociale importante”, precum veteranii de război și persoanele cu handicap, neluând în calcul apelul social-democraților de modificare a Hotărârii de Guvern respective.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.