Zeci de mii de străini au participat la Untold!

0

Aproximativ 30.000 de cetățeni străini au venit la Cluj, cu ocazia festivalului de muzică electronică Untold, a anunţat Inspectoratului General pentru Imigrări.

„În cele patru zile de festival, polițiștii de la Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competență. De asemenea, polițiștii au participat, în sistem integrat, la acțiuni comune alături de celelalte forțe MAI, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și identificarea în regim de urgență a cetățenilor străini care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum și pentru luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranță publică”, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) remis luni AGERPRES.

Polițiștii de la Imigrări clujeni au fost o prezenți permanent în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum și în zona Pieței Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.

„Pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetățenii străini. La îndeplinirea cu succes a misiunii încredințate au contribuit atât structurile implicate, cât și locuitorii municipiului Cluj cărora le mulțumim”, se arată în comunicat.

Festivalul Untold la care au participat, timp de patru zile, peste 150 de artiști și zeci de mii de oameni s-a încheiat luni dimineața.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.