Mai multe servicii la același preț cu Enel Asistenţă

0

Enel Asistență, serviciul lansat în noiembrie 2014 de către Enel prin care clienţii rezidenţiali beneficiază de asistență în reparații și intervenții casnice urgente, 24 de ore din 24, vine cu două servicii noi, incluse în pachet – reparaţii la instalaţiile de apă şi la instalaţiile de canalizare.

İn perioada 8 august – 15 octombrie 2016, clienții rezidențiali ai Enel Energie și Enel Energie Muntenia care achiziționează, în perioada menționată,serviciul Enel Asistenţă vor primi un discount de 50% pentru o perioadăde 12 luni din prețul pachetului standard.

Preţul pachetului standard este de 11,60lei/lună (TVA inclus), include două intervenţii pe an, iar costul fiecărei intervenţii, acoperit de abonament, este de maxim 450 lei (TVA inclus).

Opțiunea Enel Asistență oferă o paletă largă de servicii: reparații și intervenții urgente la instalațiile electrice interioare, reparații de lăcătușerie și acum, reparații ale instalațiilor de apăsi canalizare, prin intermediul unei rețele de companii specializate gestionate de partenerul Europ Assistance.

Clienţii pot accesa oferta promoțională sunând gratuit la numărul 0800 07 08 09, la cel mai apropiat Punct Enel sau online, prin intermediul contului MyEnel.

Campania se va desfăşura la nivel naţional, pentru clienții ale căror locuri de consum sunt situate în următoarele judeţe: Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Tulcea, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Argeș, Cluj, Sibiu, Brașov, Iași, Suceava şi municipiul București.

Mai multe detalii despre Enel Asistență sunt disponibile aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-asistenta-em.html.

Enel este o companie multinațională din sectorul energetic, jucând un rol important pe piața de electricitate și gaze naturale din lume, concentrându-se în special în Europa și America latină. Grupul Enel activează în peste 30 de țăride pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 87 GW, generează electricitate și gaz printr-o rețea ce acoperă circa 1,9 milioane km. Cu cei 61 de milioane de consumatori în toată lumea, Enel deține cel mai mare număr de clienți comparativ cu societățile europene din acest sector și este printre cele mai mari companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției si furnizării de energie, dar si al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România si oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienți, acoperind aproape o treime din piața locală de distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, modernizarea rețelei și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.