Secret Society Ballroom îți transformă visele în realitate!

Saloanele de evenimente au umplut, în ultimii ani, Capitala. Sute de oferte îi îmbie pe cei care vor să facă din nuntă, cununie, botez sau aniversare un eveniment deosebit, un eveniment unic în viața lor. Prețurile variază, ca și dezamăgirile multora dintre cei care optează pentru un restaurant/hotel/locație.

Personal, am fost la numeroase evenimente în ultimii ani. Unele ok, altele, mai puțin. Nu poți mulțumi pe toată lumea, însă, unele locații au fost mai mult decât dezamăgitoare în contextul în care prețul meniului era amețitor.

Recent am fost invitat la un eveniment organizat la Secret Society Ballroom. Totul a fost ireproșabil: de la meniu, până la servire, locație și atmosferă. Ca jurnalist nu pot să nu dau „Cezarului ce-i al Cezarului”, când situația o impune, vezi cazul Secret Society Ballroom sau să trag un semnal de alarmă vezi cazul American Ballroom Faur. La American Ballroom, salonul Miami, am fost la o nuntă în urmă cu o lună și jumătate, iar disconfortul meu ca și invitat a fost uriaș. Doar ca un exemplu grăitor: toaletele s-au înfundat pe la miezul nopții… Ce a urmat este greu de descris! Concluzia: mult zgomot pentru nimic! Prefer să nu vorbesc despre prețul nesimțit al meniului la o banală nuntă!

Pe de altă parte, pot s-o spun răspicat: Secret Society Ballroom este alegerea perfectă pentru orice tip de evenimente din viața fiecăruia, fie că sunt nunți, botezuri, cununii, aniversări sau petreceri corporate și private, cocktail-uri etc.

Salonul, poziționat în centrul Capitalei, dispune de o suprafața generoasă de 500 mp, găzduind astfel între 60 și 200 persoane, la mese rotunde. Locația, modernă și elegantă, este dotată cu sistem de ventilație / climatizare și bucătărie proprii.

Echipa Secret Society Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă asigura o petrecere de neuitat, oferindu-vă o gamă largă de servicii, decorarea locației, meniu diversificat de mâncare și băutură, personal calificat.

De asemenea, meniul poate fi personalizat în funcție de preferințele și solicitările fiecăruia.

Meniul de nuntă „The Secret 2016” este pur și simplu fabulos și include, practic, totul. Aperitul este generos, fileul de șalău, un deliciu, sărmăluțele cu mămălugiță, ca la mama acasă, iar friptura, fără cuvinte. Mai mult, nu mai ai nicio grijă cu ornamentele florale, tortul, șampania și pișcoturile, fructele, alunele, covrigeii, decorarea meselor și a scaunelor, numerele de masă, meniurile personalizate, hostess și decorarea scărilor cu drapaj… Gama de băuturi alcoolice și răcoritoare/naturale este, de asemenea, variată: de la whisky, vodka și campari , până la fresh-uri și gama pepsi/coca cola.

Prețurile sunt mai mult decât decente: 45-50 euro/persoană pentru nunți și 30-35 euro/ pentru botezuri, Secret Society Ballroom oferind o paletă largă de oferte și pentru petreceri private/aniversări.

Cred că mulți dintre cei care mergem la acest tip de evenimente trebuie să dăm și un semnal în privința acestora. Site-urile fac, de prea multe ori, reclamă mincinoasă, realitatea contrastând puternic cu discuțiile inițiale.

Vă recomand, însă, Secret Society Ballroom cu toată încrederea. Un salon de vis care îți poate îndeplini toate visele.

secret 3

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.