Stenograme șocante în „dosarul Olguței Vasilescu”

0

Stenograme incredibile și acuzații de tentativă de mituire în dosarul Olgutei Vasilescu. Petru Becheru, cel care a făcut denunțul, a reclamat la DNA că un apropiat al inculpaților din dosar, Gavrilă Tomită, l-ar fi invitat la o cabană la Rânca și i-ar fi cerut să renunțe la acuzații. Luni a apărut în presă înregistrarea convorbirii dintre cei doi.

Înregistrarea apărută în presă este o convorbire dintre Petru Becheru, denunțătorul din dosarul fațadă al primarului Olguța Vasilescu, și Gavrilă Tomiță, contabil la Regia de Transport Craiova, un apropiat al inculpaților.

Petru Becheru a interpretat propunerea lui Gavrilă Tomiță că pe o tentativă de mituire și l-a reclamat la DNA. Gavrilă Tomiță spune că a fost înțeles greșit. Olguța Vasilescu spune că nu are nicio legătură cu discuția dintre cei doi. Același lucru îl susține și avocatul ei.

Marți, Tribunalul București va judeca cererea DNA de plasare a primarului din Craiova sub control judiciar după ce l-ar fi denigrat pe Facebook pe denunțătorul Petru Becheru. Controlul judiciar presupune să nu părăsească localitatea și să dea cu subsemnatul, săptămânal, la poliție.

Olguța Vasilescu este acuzată de luare de mită, spălare de bani și folosirea autorității în scopul obținerii de foloase necuvenite. În campania electorală pentru alegerile locale de acum 4 ani s-ar fi folosit de influența și ar fi constrâns mai mulți oameni de afaceri să facă diverse sponsorizări cu care a refăcut fațadele unor blocuri din centrul Craiovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.