Attila Korodi, audiat la DNA

0

Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.

Attila Korodi, fost ministru al Mediului în perioada în care Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Rezervației Delta Dunării, a declarat că a fost chemat miercuri la DNA în calitate de martor, în dosarul în care viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență.

Attila Korodi nu a dorit să ofere detalii despre motivul pentru care a dat declarații la DNA, dar a recunoscut, totuși, că a explicat procurorului care era procedura de numire a guvernatorului, în perioada în care el a fost ministru.

„Am fost chemat în calitate de martor, am fost întrebat de perioada respectivă. (…) Eu am declarat în fața procurorului ce trebuie să știe din punctul meu de vedere și atât. (…) Ideea este că era o procedură în care ministrul obligatoriu trebuie să facă o propunere și am explicat cum e procedura în toată povestea aceasta”, a declarat Attila Korodi, citat de Agerpres.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.