Târgul Gaudeamus Litoral 2016, un succes

0

Caravana GAUDEAMUS revine la malul mării într-un nou amplasament mai generos și mai accesibil: Piațeta Perla din Mamaia. Târgul GAUDEAMUS Litoral 2016, organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media și Radio Constanța, se va desfășura în perioada 11 – 15 august, în incinta unui pavilion expozițional mobil.

Noul amplasament nu este singura surpriză pregătită de organizatori: peste 100 de evenimente – lansări de carte, lecturi publice, dezbateri, proiecții de filme, prezentare de modă și momente muzicale, o ofertă editorială pentru toate gusturile, vârstele și buzunarele, concursuri cu premii, Tombola GAUDEAMUS și o ceremonie de deschidere spectaculoasă care a avut loc joi, 11 august, ora 17.00.

La GAUDEAMUS Litoral 2016, cărțile au venit pe mare cu sprijinul Clubului Nautic Român. În acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale, 9 veliere au adus la țărm cărți-simbol pe care actorii de la Teatrul de Stat, îmbrăcați în costume de epocă, le-au preluat și le-au adus la pavilionul GAUDEAMUS din Piațeta Perla. Ceremonia de deschidere a fost transmisă în direct pe site-urile www.radioconstanta.ro și www.radiovacanta.ro.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 15.00 și 23.00, iar intrarea este liberă.

Președintele de onoare al acestei ediții este domnul prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, preşedintele filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor și profesor la Universitatea Ovidius din Constanța.

Informaţii suplimentare despre Târgul GAUDEAMUS Litoral 2016 sunt disponibile în comunicatul atașat și pe site-ul www.gaudeamus.ro. Persoană de contact: Anca Badea (tel: 0740 121 173, e-mail: anca@gaudeamus.ro).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.