Poliția a făcut percheziții la sediul COSR!

0

Polițiștii au ridicat vineri documente de la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român și au făcut percheziții la o firmă din Capitală, existând suspiciuni că echipamentele care au ajuns la sportivii ce ne reprezintă la Jocurile Olimpice de la Rio ar fi contrafăcute, au declarat surse judiciare.

Oficial, Poliția Română a anunțat că poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române au efectuat percheziții la o firmă bănuită de comerț cu articole sportive contrafăcute și alte trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti și a județului Ilfov.

„Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat și derulat relații contractuale cu autorități contractante din domeniul activităților sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute.
Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București”, se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.