Concert umanitar Taxi, la Hard Rock Cafe

0

Cele mai cunoscute melodii ale trupei Taxi vor putea fi ascultate pe 9 septembrie, la Hard Rock Cafe, în cadrul unui concert umanitar ce face parte din campania „Music For Autism”.

Potrivit unui comunicat remis miercuri Agerpres, fondurile rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Pentru acest eveniment biletele de la categoria I au fost epuizate, în prezent fiind disponibile doar tichete de la categoria a II-a, cu prețul de 30 de lei, cu loc la masă, în sală, informează organizatorii.

Concertul din 9 septembrie vine în sprijinul proiectului „Music For Autism” ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”. Instituția oferă terapii ajutătoare copiilor cu diverse tulburări și deficiențe și are un efectiv de 250 de copii diagnosticați cu autism, tulburări asociate și deficiență mintală.

Finanțarea obținută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, precum și pentru achiziționarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională și socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcționa către Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia, ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilități, potrivit comunicatului citat.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Kompas în colaborare cu „Music for Autism”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.