Băsescu, atac dur la adresa ministrului Prună!

0

Traian Băsescu a atacat-o din nou joi seara pe ministrul Justiţiei, Raluca Prună, pe care o acuză că a modificat „cu dedicaţie pentru anumite dosare”, prin ordonanţă de urgenţă, un articol din Codul Penal, astfel încât judecătorul să aibă dreptul de a respinge o expertiză independentă în instanţă.

„Doamna Prună a făcut un lucru care va duce la pierderea multor procese la CEDO. Un lucru care nu are nimic în comun cu democraţia. Prin ordonanță de urgență, doamna Prună a spus că judecătorul poate accepta sau nu o expertiză în instanță, iar cifrele pe care ni le prezintă DNA la fraudă sunt cifre date de experți DNA, dar tu nu ai dreptul să ai o expertiză în instanță.

Pâna acum era obligatoriu, era un drept al acuzatului să ceară un expert, doamna Prună a spus că judecătorul poate refuza, această modificare făcuta cu dedicație pentru anumite dosare. Horia Georgescu… Elena Udrea…”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.Mai mult, fostul şef al statului crede că această ordonanţă a fost dată la solicitarea Serviciilor. „Nu cred că a fost Cioloş, ci cred că butonul apăsat a fost chiar doamna Prună. O întreb, a lucrat vreodată la SIE?”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.