”Halta România”, la Festivalul de Film Amator UNICA

Share:

Filmul documentar ”Halta România” al sucevenilor de la Simply Mind Studio va fi lansat, sâmbătă seara, în cadrul celei de a 78-a ediții a Festivalului Internațional de Film Amator UNICA, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit managerului companiei, Ștefan Sfichi, din echipa ce a lucrat la acest film fac parte, alături de el, Adrian Ciornei, Andrei Bilibău, Bogdan Pamparău și Dorin Iftimie Budeanu.

”În film apar persoane cu notorietate din Suceava, cu experiență vastă în diferite arii de activitate: manageri, antreprenori, oameni universitari și oameni de cultură. Acest film s-a născut din dorința de a îi ajuta pe români să se hotărască: rămâi în țară și dai totul aici pentru tine și familia ta sau pleci din țară și dai totul acolo, tot pentru tine și familia ta. Problema cea mai mare apare atunci când subconștientul tău rămâne prins între aceste două lumi și individul nu mai face nimic nici aici, nici acolo. Poate ne lipsește viziunea asupra viitorului și modul în care poți crea mai mult în viitor, nu în prezent”, a arătat Ștefan Sfichi.

Simply Mind Studio este o companie ce realizează filme de scurt metraj, filme documentare și de prezentare.

În perioada 19 — 26 august, la Suceava se desfășoară Festivalul UNICA, în cadrul căruia vor fi proiectate 120 de filme ale unor artiști din 30 de țări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.