Liderul ALDE Timiș o dă la întors!

Marian Cucşa, liderul ALDE Timiş devenit celebru după ce i-a luat apărarea lui Călin Popescu Tăriceanu, spunând că e normal ca demnitarii să nu stea la coadă şi să se facă o lege specială pentru asta, revine cu precizări. El spune într-un comunicat de presă că mesajul său a fost răstălmăcit.

„Am constatat cu părere de rău că declarația pe care am făcut-o pentru presa locală din Timiș cu privire la posibilitatea reglementării din punct de vedere legal a modalității de obținere a unor documente de către români a fost interpretată într-un mod greșit față de ceea ce am dorit să transmit. Încă de la început vreau să spun că nu am avut în vedere prin declarația mea să propun crearea unor privilegii pentru demnitari. Tocmai de aceea, pentru buna informare a opiniei publice, țin să fac o serie de precizări care se impun.

În primul rând, țin să menționez că este vorba despre o declarație personală pe un subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă și asupra căruia presa a dorit o reacție din partea mea. Subliniez că nu a avut loc o discuție în prealabil în cadrul partidului și nici cu cei din conducerea formațiunii, în speță cu cei doi copreședinți. Regret că reprezentanții PNL, dar și anumite surse media, au dezinformat atunci când au spus că aceasta este o inițiativă a ALDE.

Așa cum am spus și în conferința de presă, adevăratul subiect al discuției din aceste zile este cel referitor la soluționarea cozilor infernale care se produc la ghișeele de unde se eliberează documente. Este important ca românii să nu mai piardă timpul stând la coadă pentru a-și putea obține un document.

Reglementările cu privire la procedurile ce trebuie urmate pentru a obține documentele pe care românii doresc să le obțină trebuie stabilite de către Guvern, iar în acest caz responsabilii din ministerele care au în atribuții aceste proceduri ar trebui să vină cu soluții. Mă așteptam ca până în acest moment să apară din partea guvernanților soluții în acest caz, nu politicianisme aruncate în spațiul public”, se arată într-un comunicat ALDE.

Liderul ALDE Timiş, Marian Cucşa, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este de apreciat faptul că liderul partidului la nivel naţional, Călin Popescu Tăriceanu, a fost personal să îşi ridice permisul de conducere şi nu şi-a trimis un consilier după document.

„În primul rând, Călin Popescu Tăriceanu a fost să îşi ridice permisul personal, putea să îşi trimită un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers înainte de program şi nu vad înaintea cui a intrat să îşi ridice permisul de conducere având în vedere că nimeni nu avea posibilitatea să intre să îşi ridice permisul de conducere. Să vedem pe fond care este cea mai gravă problemă, că un om şi-a ridicat permisul sau că este coadă?”, a spus liderul ALDE Timiş, citat de News.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.