Ne-a părăsit marele actor Marin Moraru!

0

Actorul Marin Moraru a murit, duminică, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, transmite România TV. Surse de la Spitalul Elias au confirmat informaţia.

Actorul Marin Moraru era internat la Spitalul Elis din Capitală din data de 10 august. Directorul medical al spitalului a declarat că actorul suferea de o „boală grea”. Acesta a suferit mai multe complicaţii, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Marin Moraru avea 79 de ani.

Directorul medical al Spitalului Elias a confirmat tragica veste.

Actorul Alexandru Arşinel regretă moartea colegului său de breaslă. „Este cumplit ce aud. Ieri (sâmbătă – n.r.) am îngropat un coleg din promoţie şi azi aud de un genial actor. Nici nu ştiam că e aşa de suferind. Regret din tot sufletul. Era de o discreţie, delicateţe, nu se plângea. Era un actor care impune un anumit respect, nu se dădea în bărci cu nimeni. Era un om care îşi respecta statutul. Era o minunaţie de actor„, a spus Alexandru Arşinel.

În luna ianuarie a acestui an, Marin Moraru declara într-un interviu, la împlinirea a 79 de ani, că nu își dorește nimic, „nici măcar sănătate”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.