Deputații vor calculatoare noi!

0

Camera Deputaților vrea să cumpere, printr-o procedură de licitație deschisă, calculatoare și imprimante, a căror valoare totală este estimată la peste 2,5 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunț publicat în SEAP pe 20 august.

Anunțul implică un contract de achiziții publice, iar principala sa modalitate de finanțare va fi bugetul de stat.

Conform anunțului, vor fi achiziționate calculatoare desktop și imprimante pentru activitatea deputaților în cadrul circumscripțiilor parlamentare — 330 de seturi, calculatoare laptop pentru pregătirea documentelor în timpul ședințelor din plen, Birou permanent și din comisii — 55 de bucăți și calculatoare desktop pentru activitatea Serviciilor Camerei Deputaților — 100 de bucăți. Valoarea estimată a acestora este de 2.560.416,66 de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 30 de zile de la data atribuirii sale, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut, scrie Agerpres.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 septembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 15 noiembrie, ora 18,00, se mai arată în anunțul citat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.