Firea susține că nu va candida la șefia PSD!

Share:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la România TV, că exclude posibilitatea candidaturii sale pentru funcția de președinte al PSD după alegerile parlamentare.

„Vă spun, categoric nu. Am dovedit în toată activitatea mea că sunt un om serios, sunt un om care dacă începe un proiect, îl duce la bun sfârșit. Bucureștenii mi-au dat votul lor și credeți-mă, de dimineață până noapte cât mă țin puterile, muncesc pentru a debloca toate proiectele Capitalei și pentru a rezolva probleme care trenează de ani de zile. Știu că sunt persoane care încearcă să ducă discuția în ceea ce mă privește către o carieră politică. Cred că este suficient să fiu vicepreședinte PSD și nu îmi doresc mai mult”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a precizat că Partidul Social Democrat are un președinte ales și validat de un congres și nu se pune problema organizării unui alt congre.

„Avem un președinte ales de toți membrii PSD în premieră și validat de un congres. Nu se pune problema organizării unui nou congres. Liviu Dragnea este președintele care a organizat pre-campanie și campania electorală pentru PSD, iar rezultatele au fost foarte bune pentru că a girat oameni noi, oameni tineri cu un suflu nou, oameni de construcție care pot să afirme că după o guvernare PSD foarte bună, acum vom avea o guvernare locală de această dată cu rezultate bune. (…) Vreau să îmi duc mandatul la bun sfârșit până în ultima zi”, a adăugat Gabriela Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.