Ponta critică dur Guvernul Cioloș

Fostul premier Victor Ponta „trage” în guvernul condus de Dacian Cioloş din toate poziţiile. Victor Ponta îl acuză pe Cioloş că „repeta minciuna ministrului Soros Macovei cum ca Guvernul Tehnocrat a incasat 2,9 miliarde Euro – fara sa precizeze ca sunt EXCLUSIV lucrari si proiecte incheiate, platite de noi si trimise spre decontare la Comisia European pana la data limita de 31.12.2015 – nu pot decat sa ma mir cat de rau s-a transformat”.

Guvernul ZERO ramane tot cu ZERO – in ciuda minciunilor si Propagandei care se bazeaza pe ignoranta sau patima unora dintre romani, a transmis Victor Ponta pe Facebook.

„Cand Dl Ciolos ( fost Comisar European) repeta minciuna ministrului Soros Macovei cum ca Guvernul Tehnocrat a incasat 2,9 miliarde Euro – fara sa precizeze ca sunt EXCLUSIV lucrari si proiecte incheiate, platite de noi si trimise spre decontare la Comisia European pana la data limita de 31.12.2015 – nu pot decat sa ma mir cat de rau s-a transformat.

Victor Ponta a distribuit o scrisoare deschisă a peste 100 de experţi, care prezintă situația gravă privind absorbția banilor europeni, dar și soluții pentru remedierea lor.

Cand vad ca TOTI specialistii din domeniul fondurilor europene confirma dezastrul total din acest an si Ministrul Fondurilor Europene Soros Macovei ( sau cum l-o chema) ne spune ca el e preocupat de cum sa candideze la Parlament pe listele PNL nu pot decat sa ma bucur – acolo la PNL e locul ideal pt incompetenti cu gura mare si realizari ZERO.

Imi pare doar rau ca in 2017 o sa platim toti „bombele nucleare” aduse in Romania de Guvernul ZERO !!! Si va fi scump!!!”, a conchis fostul premier.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.