Șoc în fotbal. Wesley Lopes a murit pe teren!

O veste incredibilă vine din presa arabă. Wesley Lopes ar fi decedat în timpul unui antrenament, după ce ar fi suferit un infarct. Fostul atacant al lui FC Vaslui era legitimat la Uniao Agricola Barbarense.

Fostul jucator al echipei FC Vaslui si CSMS Iasi a decedat subit la varsta de 35 de ani, informeaza presa araba.

Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, se pare ca a suferit un infarct, potrivit presei arabe, in timp ce se afla la un antrenament.

Wesley a facut cunostinta cu fotbalul din Romania in 2009, cand a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronata de Adrian Porumboiu pana in 2012. In tara noastra a mai evoluat pentru CSMS Iasi. In cariera sa, Wesley a mai trecut pe la formatiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios si Uniao Barbarense.

In perioada 2011-2012, Wesley a marcat 27 de goluri pentru FC Vaslui si este la ora actuala pe locul trei intr-un top al celor mai buni marcatori in Liga dupa Revolutie, dupa Sabin Ilie (31g 1996-1997), Ionel Ganea (28g 1998-1999) si Gica Craioveanu (27g 1994-1995).

Brazilianul Wesley Lopes conduce topul marcatorilor straini din istoria Ligii 1, cu 64 de goluri!

„Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion şi l-am adus la Vaslui. Era un jucător jovial, cu mult caracter. Un talent imens”, a declarat Porumboiu pentru Prosport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.