Stanciu, transfer în Anglia pe 10 milioane de lire sterline!

0

Nicușor Stanciu are mari șanse să plece de la Steaua în următoarele zile, Gigi Becali recunoscând că se află în negocieri avansate cu un club din Anglia.

Mâine aștept răspunsul de la clubul din Anglia, pentru oferta de 10 milioane de lire sterline. Nu știu de nicio ofertă de 10 milioane de euro de la Celta. Știu că s-au interesat două-trei echipe de el, printre care și una din Spania, dar nu au făcut ofertă oficială.

Cu Stanciu nu vreau să iau țeapă, să valoreze 15 milioane și eu să-l dau cu 10. La ora asta se negociază. Strategia mea este să-mi vând marfa la prețul maxim.

Pe mine nu m-a contactat un club din Anglia, ci un fond de investiții. Fondul știe cu cine colaborează și cui dă jucătorul. Eu nu știu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul îl știe.

Un impresar a venit la mine. Mâine e posibil să se dea ok-ul pentru achiziționarea lui Stanciu. Să vedem dacă Stanciu o să joace mâine”, a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

Patronul Stelei ar putea avea însă probleme cu FRF şi FIFA. Cele două foruri interzic clar implicarea unor terţi în transferurile de jucători. De asemenea, FIFA a interzis în 2015 ca drepturile federative ale unui jucător să fie deţinute şi de un terţ. La articol 19 din ”Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal” este clar specificat acest lucru. Pentru o astfel de faptă, o echipa belgiană a fost pedepsită de FIFA, printr-o decizie dată pe 17 septembrie 2015, cu interzicerea dreptului la transferuri timp de un an şi o amendă de 150.000 de franci elveţieni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.