Concurență acerbă la premiile Galei Tânărului Actor HOP

0

Regizorul și profesorul universitar Sanda Manu, actrița Dorina Chiriac și regizorii Andrei și Andreea Grosu fac parte din juriul Galei Tânărului Actor – HOP, care va avea loc, în perioada 5 – 8 septembrie, la Vox Maris Costinești.

„Cei 29 de tineri concurenți, aspiranți la unul dintre premiile HOP, vor primi sfaturi, îndrumări din partea unui juriu pe măsura talentului lor. (…) La finalul celor patru zile de competiție, juriul format din Sanda Manu — regizor și profesor universitar, Dorina Chiriac — actriță, Andrei și Andreea Grosu — regizori, Sorin Leoveanu — actor și Ofelia Popii — actriță vor stabili ierarhiile”, informează UNITER, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

În cadrul galei va fi acordat Premiul „Ștefan Iordache” — Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP.

La Secțiunea individual vor fi acordate: Premiul pentru cel mai bun actor și Premiul pentru cea mai bună actriță, în timp ce la Secțiunea grup vor fi decernate: Premiul „Cornel Todea” — Premiul pentru cea mai bună trupă de actori și Premiul „Sică Alexandrescu” — Premiul special al juriului.

De asemenea, se vor mai acorda: Premiul pentru prestanță și rostire scenică acordat de actrița Dorina Lazăr, Premiul Vox Maris — acordat câștigătorului Marelui Premiu; Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF”, prin care regizorul și producătorul de film Tudor Giurgiu acordă unuia dintre concurenții Galei HOP șansa de a face parte din programul „10 pentru FILM la TIFF” și Premiul Publicului decis de către publicul larg care urmărește live transmisia competiției și care, cu un simplu click, își votează favoriții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.