Festivalul „Puppets Occupy Street”, la a treia ediție

0

Cea de-a III-a ediție a Festivalului „Puppets Occupy Street” – Fire Edition va avea loc în perioada 25 august – 1 septembrie la Craiova, fiind primul festival de arta animației din România care se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale.

Evenimentul este organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” și Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova Festivalul și a fost creat pentru comunitate, aducând la un loc companii de teatru private și artiști independenți.

Potrivit organizatorilor, în cadrul festivalului vor fi organizate circa 200 de evenimente, dintre care aproape jumătate sunt reprezentații teatrale care vor fi prezentate, pe parcursul celor opt zile, de 12 trupe și artiști din 11 țări: Venezuela, Argentina, Italia, Spania, Ungaria, Turcia, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Polonia și România.

Pe lângă spectacole și concerte, festivalul va găzdui și o serie de 12 ateliere de creație, pentru toate vârstele, pentru care înscrierea se face în perioada 19-24 august, în limita locurilor disponibile, pe adresa de e-mail a evenimentului: puppetsoccupystreet@gmail.com. Pentru înscriere sunt necesare numele participantului, vârsta, precum și numele atelierului și ziua în care acesta își dorește să participe.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc joi, 25 august, ora 21,00, cu parada „Puppet’s Parade” pe traseul Mc Donald’s — Piața „Mihai Viteazul”, urmată, la ora 22,30, de un concert susținut în centrul orașului de trupa Konthrast din Cluj-Napoca.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.