Ponta nu pleacă din PSD!

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, răspunzând unei întrebări adresate de jurnaliști, în contextul speculațiilor din ultima perioadă, că Victor Ponta nu pleacă din partid. Dragnea a mai precizat că Ponta va candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

În ultimele zile a circulat în media un scenariu prin care Victor Ponta ar pregăti ruperea PSD-ului, însă Liviu Dragnea punctează că fostul premier nu pleacă din PSD, conform replicaonline.

În urmă cu mai bine de o săptămână Liviu Dragnea spune că „va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la București în niciun județ. Vor fi numai candidați din județ, din organizația respectivă”.

Liderul PSD avertizează că nu va semna listele pentru alegerile parlamentare fără să discute despre fiecare candidat. De asemenea, fostul premier Victor Ponta a declarat că își dorește să candideze la alegerile parlamentare, din partea PSD, însă deocamdată nu a fost propus.

Concret, Dragnea a declarat că există mai multe motive care nu îl lasă să creadă în informaţiile potrivit cărora fostul premier Victor Ponta ar avea de gând să îşi construiască propria formaţiune politică:

„Nu cred în informatiile care spun ca Victor Ponta isi face un partid din doua motive sau chiar trei:  Primul e că Victor Ponta  nu e Mircea Geoana, cel de-al doilea e că Ponta nu poate uita ce a facut PSD-ul pentru el si in al treilea rand Victor e un om inteligent”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Presedintele PSD a mai spus că Victor Ponta se va reimplica în viaţa de partid cât de curând.

„Cred ca Victor Ponta se va reimplica in viata de partid, in campania electorala. Nu e bine sa se stea pe margine foarte mult. El nu si-a spus ultimul cuvant in politica. Suntem trei tinte in care se trage din toate partile: eu, Victor si Tariceanu”, a concluzionat acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.