Fenechiu își bate joc de cererea de eliberare condiționată!

Share:

Fostul lider liberal Relu Fenechiu a ţinut să-şi formuleze singur acţiunea de eliberare condiţionată, numai că a încurcat noţiunile de drept, iar judecătorii au decis că cererea lui nu este admisibilă.

Cererea de eliberare condiţionată depusă la Judecătoria Vaslui de către Relu Fenechiu va fi analizată la o dată ulterioară. Judecătorii au decis că acţiunea formulată de fostul liberal nu este admisibilă, catalogând-o ca fiind, de fapt, o plângere împotriva comisiei de eliberare condiţionată din Penitenciarul Vaslui, care nu a fost de acord cu eliberarea lui Fenechiu.

Având în vedere că prezentul complet soluţionează doar cereri de liberare condiţionată şi văzând că acest dosar a fost repartizat în mod aleatoriu pe Completul de judecată provizoriu nr. 2 penal, complet constituit doar pe perioada vacanţei judecătoreşti şi având în vedere dispoziţiile Hotărârii Colegiului de conducere al Judecătoriei Vaslui nr. 35/22.06.2016 privind modalitatea de repartizare a dosarelor care nu se soluţioneazã la termenele din lunile iulie şi august, urmează a fi distribuit ciclic la data desfiinţării completelor de judecată, au stabilit judecătorii vasluieni.

Relu Fenechiu a fost încarcerat în Vaslui până să fie arestat preventiv de către DNA Ploieşti, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi cerut 620.000 de euro de la firma Siveco, pentru a interveni pe lângă directori ai Ministerului Justiţiei ca respectiva firmă să câştige contracte publice.

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoareîn ianuarie 2014.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.