Dragnea respinge varianta plecării lui Ponta din PSD!

0

Liviu Dragnea a declarat că Victor Ponta are de câștigat din PSD și nu crede că acesta va părăsi partidul. Liviu Dragnea dezvăluie că a avut o discuţie cu George Maior pentru postul de premier.

Liviu Dragnea devoalează culisele eventualei plecări ale lui Victor Ponta de la PSD. Şeful social-democraţilor spune că totul face parte dintr-un război hibrid care îi are combatanţi pe foşti oameni din PSD.

„Chiar el recunoaşte că nu e liber de contract. PSD a spus că nu e transferabil. Eu nu cred în nicio ştire sau zvon prin care se sugerează că Victor Ponta ar pleca din PSD”, a spus Liviu Dragnea, duminică seară.

„Victor Ponta este un om în care PSD a investit foarte mult, are o bogată experiență acumulată care trebuie folosită. Ponta are de câștigat din PSD. Experienţa lui trebuie folosită după alegeri. Din partea noastră nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier în guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta România a fost o echipă. Nimeni nu poate conduce singur, oricât ar fi de genial. Eu nu cred că pleacă nimeni. Nu sunt lipsiţi de caracter să plece. Pe domnul Bogdan Diaconu îl depăşeşte situaţia. Poate că cei care au avut UNPR, acum vor să facă un UNPR reloaded. Le transmit că dacă vor asta, e prea târziu.”, a spus Dragnea”, a adăugat liderul PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma unei discuții avute cu ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a reieșit că acesta nu este interesat de funcția de prim-ministru și respinge categoric orice dezbatere pe această temă.

„M-am întâlnit cu George Maior cam acum zece zile. Miercuri seara. A venit la mine, a vrut să ne vedem, nu ne-am mai văzut demult. Printre altele a ținut să-mi spună — pentru că s-au tot vehiculat aceste zvonuri — că nu este interesat de așa ceva și că eu am toată susținerea lui, ca și președinte al partidului, și că mă va susține moral — pentru că nu poate să facă altceva, este ambasador al României. Deci, nu este interesat de funcția de prim-ministru și respinge categoric orice discuție pe tema asta”, a precizat Dragnea

Dragnea spune că îi respectă foarte mult pe americani, dar nu crede că aceştia se implică în problemele interne ale României. „Susţin cu toată tăria lupta împotriva corupţiei, dar a adevăratei corupţii. Eu accept riscuri, dar nu execuţii. Îi respect foarte mult pe americani şi am început să înţeleg ce vor. Nu se implică americanii în România. Ei respectă democraţia. E şi interesul nostru să nu fie agăţat de Rusia sau China, dar şi al lor. Dacă în decembrie prind un peşte mare, nu îi mai dau drumul.”, a mai spus Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.