Reghecampf, un nou atac la adresa lui Daum

0

Laurențiu Reghecampf i-a dat o replică dură lui Christoph Daum, după povestea cu selecționarea portarului Florin Niță, care în final a fost lăsat la Steaua pentru restanța cu Iași, de miercuri.

„Am făcut o mare greșeală să le permit celor de la Steaua să joace cu Iașiul, în cadrul perioadei FIFA. Ieri, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-i sun pe cei de la Steaua. L-am cerut pe Niță, dar din cauza faptului că Iașiul nu a acceptat amânarea partidei, respect clubul Steaua, pentru că au nevoie de portar, neavând niciun alt portar la dispoziție. În acest moment trebuie să-i înțeleg pe cei de la Steaua și nu voi insista cu venirea lui Niță în cantonament, chiar dacă am tot dreptul să-l convoc la echipă. În mod cert mi-ar fi plăcut să-l am Niță la echipă”, a declarat azi Daum.

Antrenorul Stelei i-a dat replica: „Niță cred că ar fi trebuit să fie primul portar la națională. Și cred că selecționerul ar trebui se ne lase pe noi în pace, să se ocupe de ce are de făcut la națională. Nu ne-a făcut nicio favoare, trebuia să-l cheme pe Niță de la început.

Am înțeles că Daum e un antrenor cu altă mentalitate, dar văd că se repetă ce era înainte. În momentul în care noi am decis cu cei de la Iași să amânăm meciul și că nu ne bazăm pe jucătorii care sunt selecționați, atunci să rămână așa cum am stabilit inițial. Selecționerul trebuie să cheme jucătorii care joacă cel mai bine.

Avem un lot foarte bun și fără jucătorii chemați la națională. Și fără Stanciu, și fără Popa și Hamroun, sau alții care au oferte, ne vom descurca.

Stanciu a plecat și îi urez mult succes. Așa cum Stanciu s-a integrat și a ajuns la 10 milioane, așa se vor integra și alții”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.