Maia Morgenstern joacă în „Empire” la Zurich și Berlin!

0

Actrița  joacă joi seară în premiera mondială a spectacolului „Empire”, în regia lui Milo Rau, la Zürcher Theater Spektakel, din Zurich, conform unui comunicat remis Agerpres.

Spectacolul este o producție a IICP — Institutul Internațional al Crimelor Politice, în colaborare cu Zürcher Theater Spektakel din Zurich, Teatrul Schaubühne din Berlin și Festivalul Steirischer Herbst de la Graz, fiind sponsorizat de Primaria din Berlin — Cancelaria Senatului — Afaceri Culturale — Fondurile Culturale din Berlin, Pro Helvetia și Migros-Kulturprozent. Producția este susținută de Kulturförderung Kanton St. Gallen și Schauspielhaus Graz.

Ce înseamnă refugiu? Ce înseamnă acasă? Cum va arăta noua Europă? Spectacolul ‘Empire’ prezintă prim-planuri biografice ale oamenilor care au venit ca refugiați în Europa sau care au rămas fără case. În spectacolul ‘Empire’, actori din Grecia, Siria și România mărturisesc, într-o notă artistică, întâmplări de un adevăr tragic. Ce se întâmplă cu oamenii care i-au pierdut pe cei dragi sau care și-au pierdut casele din cauza crizelor de la nivel mondial și a războiului?

Primele reprezentații ale spectacolului ‘Empire’ vor avea loc la Zurich în zilele de 1, 2, 3 și p 4 septembrie, fiind urmate de reprezentații la Berlin în datele de 8, 9, 10 și 11 septembrie și respectiv la Lausanne, 5 octombrie și Graz la 14 octombrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.