Ryan Air deschide în octombrie o bază la București!

Ryan Air va deschide în octombrie o bază la București și estimează că va transporta anul viitor mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România, în creștere cu peste 30% raportat la 2016, a declarat, joi, Denis Barabas, directorul de Marketing și Vânzări pe România și CEE al companiei, într-o conferință de presă.

Noua bază a companiei se deschide în 30 octombrie, având trei aeronave alocate, ceea ce reprezintă o investiție de 300 milioane de dolari. De asemenea, Ryanair a deschis joi o nouă bază în Timișoara, unde va aduce o aeronavă, iar investiția s-a ridicat la 100 de milioane de dolari, informează Agerpres.

Denis Barabas a anunțat și orarul de vară pentru București, când se vor opera 13 rute, cu peste 100 de zboruri săptămânale. Orarul de vară 2017 București include o nouă rută către Palermo, trei noi destinații de vară — Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce 1,9 milioane de clienți anual și vor susține 1.400 de locuri de muncă pentru Aeroportul București.

„Vom opera un total de 13 rute dintre care patru rute sunt noi de vară. O rută nouă este Palermo, care va fi operată din martie 2017, respectiv continuarea operațiunilor din această iarnă către Timișoara, Berlin și Bristol. În total, vom avea peste 100 de zboruri săptămânale. Estimăm un trafic de circa 2 milioane de pasageri. Este o creștere foarte importantă în România, o creștere sănătoasă de peste 30% de la an la an. Acest trafic va contribui cu peste 1.000 de locuri de muncă susținute la București și în țară, iar clienții noștri vor avea economii de peste 200 de milioane de euro. Am sărbătorit de curând un milion de pasageri în București, în luna aprilie. De atunci am crescut foarte mult și în curând vom ajunge la 1,5 milioane de pasageri transportați și credem că românii au început să fie familiari cu Ryan Air”, a spus Barabas.

Pentru a sărbători lansarea orarului de vară 2017 București, dar și deschiderea noii baze, Ryan Air pune la vânzare 100.000 de locuri din întreaga sa rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 7,99 euro, care sunt disponibile pentru rezervări până luni, 5 septembrie.

Ryan Air operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Timișoara, București și Craiova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.