Daum, desființat după egalul cu Muntenegru

0

Selecţionerul german al echipei naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, este considerat responsabil de semieşecul tricolorilor, 1-1 cu Muntenegru, acasă, în debutul preliminariilor CM 2018.

Fostul internațional stelist Basarab Panduru a criticat jocul României în partida cu Muntenegru (1-1), din debutul calificărilor pentru CM 2018.

„Puteam câștiga din penalty, dar nu meritam să câștigăm. Cred că rezultatul de egalitate este mai normal. După părerea mea, am făcut o primă repriză slabă și o a doua repriză mai slabă decât prima. Jocul a adus mai mult a antrenor neamț cu fotbal românesc. Am ales singurul neamț care putea să joace românește.

Daum nu cunoaște echipa, a venit de puțin timp, dar cei de la federație au știut aceste riscuri, și le-au asumat. Toată lumea spunea că un antrenor român cunoaște fotbaliștii, că mai e puțin timp până la primul meci oficial, iar ei, aducând un antrenor străin, au riscat. Au riscat și nu le-a ieșit în primul meci. Am făcut un meci slab, un meci în care nu am arătat nimic din ceea ce ne spunea antrenorul că se va întâmpla”, a declarat Panduru, la Dolce Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.