Rizea îl atacă dur pe Dragnea

0

Deputatul Cristian Rizea, fost șef PSD sector 5, recent înscris în Partidul România Unită, îl acuză pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, că i-ar fi cerut bani să îl desemneze candidat la alegerile locale.

Cristian Rizea susţine că Liviu Dragnea s-ar fi supărat pe el că nu a dat bani pentru a fi nominalizat candidat PSD la Primăria Sector 5 şi, din această cauză, l-a dat afară şi din partid.

„Diferenta e ca Dragnea s-a suparat pe mine ca nu i-am dat BANI ca ceilalti candidati !!! Iar toata organizatia PSD sector 5 a fost si este alaturi de mine nu de Dragnea !!! Asta ca sa clarificam lucrurile ! O sa i vedeti zilele astea pe toti langa mine ca sa va linistiti!”, a scris Rizea într-un comentariu pe Facebook.

În februarie, Cristian Rizea a fost suspendat pentru 6 luni din funcția de președinte al PSD Sector 5, în condițiile în care acesta era pe punctul de a fi nominalizat candidat pentru primăria Sectorului 5. Ulterior, el nu a mai revenit şi, recent, a părăsit definitiv partidul şi s-a înscris în Partidul România Unită.

Cristian Rizea a motivat că nu mai poate poate rămâne alături de social-democraţi pentru că aceştia sunt conduşi de un lider (n.r. – Liviu Dragnea) care l-a împiedicat să candideze la primărie şi care acum vrea să ajungă la închisoare. Deputatul Cristian Rizea este trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.