DNA îi vrea pe Dragomir și Sandu ani grei de închisoare

DNA a cerut pedepse mărite şi cu executare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, care au fost găsiţi vinovaţi de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, în procesul de dezafiliere a Universităţii Craiova. Prima instanţă i-a condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel.

Adrian Mititelu dezvăluie pe pagina sa de Facebook că procurorii DNA au cerut pedepse mărite şi cu executare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, în dosarul de dezafiliere a Universităţii Craiova. Cazul se judecă acum la Curtea de Apel, după ce Tribunalul Bucureşti i-a condamnat pe ce doi la câte 3 ani de închisoare cu suspendare şi la achitarea unor despăgubiri de peste 1,8 miliarde de lei.

Într-un rezumat al cererii înaintate de procurorii DNA, Adrian Mititelu susţine că aceştia aduc ca argumente faptul că Sandu şi Dragomir „nu pot fi reeducaţi într-o pedeapsă cu suspendare” şi „încă nu conştientizează gravitatea faptelor lor”.

– Inculpaţii nu pot fi reeducaţi printr-o pedeapsă cu suspendare, deoarece infracţiunile de CORUPŢIE săvârşite sunt foarte grave şi au produs un prejudiciu de 1 miliard 98 milioane lei clubului şi 10 milioane de lei statului român.

– Inculpaţii nici până în prezent nu conştientizează gravitatea faptelor lor.

– Prin faptele inculpaţilor a fost distrus un club de tradiţie al României, cu rezultate sportive deosebite, club care nici până în prezent nu a revenit în competitie în Liga I.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.