Mai mulți deputați îl vor pe Ponta președintele Camerei!

0

Deputaţii au început să strangă semnături pentru ca Victor Ponta să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit unui document intrat în posesia România TV.

În fruntea listei cu susţinători ai lui Victor Ponta se află Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită. De asemenea, pe această listă se află şi semnatura lui Marius Manolache, finul lui Victor Ponta recent intrat în PRU.

Ei solicită ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor, în contextul în care în acest moment Florin Iordache , cel care ocupă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu a fost votat de plenul Camerei, drept urmare el este într-un mandat interimar şi în această sesiune, iar cei de la PSD, alături de ALDE şi cu sprjinul UDMR ăţi doresc ca acesta să rămână în continuare preşedintele Cmaerei Deputaţilor.

Mai mult de cât atât, chiar şi Victor Ponta susţine că nu îşi mai doreşte să ocupe o funcţie de conducere, acesta spunea că riscă să rămână singur acasă dacă îşi anunţă familia că doreşte să ajungă din nou într-o poziţie de conducere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.