Dezvăluiri șocante din dosarul fiului lui Iorgulescu!

Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, el şi mai mulţi membri ai clanului „Calu” fiind acuzaţi de lipsire de libertate și lovire. Detalii din anchetă, dezvăluite de România TV, relevă că acesta și-a bătut victima cu ciocanul de şniţele, iar totul s-a petrecut chiar la el acasă.

Anchetatorii spun că Mario Iorgulescu, împreună cu ceilalți interlopi, a vrut să-i dea o lecție bărbatului care îi datora bani. Chiar acasă la fiul președintelui LPF, acesta a fost bătut în reprize cu un ciocan de şniţele.

După ce şi-a revenit din bătaie, bărbatul a depus o plângere penală împotriva agresorilor. Speriaţi, aceştia l-au contactat şi i-au cerut să o retragă, în schimbul a 50.000 euro. La scurt timp, victima a fost văzută plimbându-se prin oraş cu o maşină nouă care costă, coincidenţă sau nu, tot 50.000 de euro. Poliţiştii au intervenit şi au început ancheta.

Opt percheziţii au avut loc marţi, în Bucureşti, apoi suspecţii au fost audiaţi la sediul Poliţiei Capitalei. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, printre ele Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, şi Marcel Pascu, zis „Calu”, un cunoscut interlop din Bucureşti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.