Rednic, despre divergențele cu Negoiță

0

Mircea Rednic, 54 de ani, a mărturisit că a suferit o operație complicată de curând, intervenție pe care susține că a amânat-o în iarnă pentru a continua pe banca lui Dinamo.

Mircea Rednic explicat în detaliu ce s-a întâmplat între el și Ionuţ Negoiță.

„Am suferit o operație grea, era vorba despre o tumoră infiltrată, nu puteam să o mai amân. Mi-am amânat operațiile în iarnă ca să rămân să o antrenez pe Dinamo. Puteam să mor. Atunci au fost discuții și cu cei de la Standard, dar le-am spus că doar din vară putem vorbi. Mi-am riscat sănătatea pentru Dinamo, dar lumea nu știe. Acum sunt bine, analizele au ieșit ok”, a spus Mircea Rednic pentru GSP.

„În primul rând m-a deranjat reacția acelor nesimțiți de la Ultras Tei. Mă refer doar la cei care au redactat acel comunicat, ar trebui să fie dați afară! Să fie clar pentru toată lumea: n-am trădat nici în 2007, nici în sezonul 2008-2009, când a luat Urziceni titlul, și nici acum. Cum își permit ei să jignească un om care a adus glorie clubului ca fotbalist și ca antrenor?!

Nu banii au fost problema. Nu stau eu în 10.000 de euro ai lui Negoiță, să-i dea lui frate-su. Mi-a oferit Pandurii 10.000, dacă voiam mă duceam acolo. Problema a fost că în iarnă trebuia să se facă un efort. Eram pe locul doi și trebuia să se fi făcut un efort. Am cerut doi-trei jucători. Un portar, de exemplu. Îmi trebuia concurență la Cerniauskas. În play-off, el nu prea a salvat echipa și o recunosc. Golurile pe care le-a luat cu Astra… Am cerut portar, am cerut fundaș dreapta și mi l-au adus pe Hanca.

Asta e politica lui Negoiță și suporterii trebuie să înțeleagă. A vrut să fac performanță prin autofinanțare și promovarea tinerilor. Nu aș fi renunțat la niciunul și ar fi rămas toți, dacă eu continuam. Toți veniseră gratis, pe relațiile mele. Impresarii știu că dacă fotbaliștii lucrează cu mine revin în formă. Găsisem o soluție să-i prelungim și împrumutul lui Puljici. Aș fi fost de acord să-i dăm drumul lui Mevlja, dar să-l fi ținut pe Puljici. Și pe Marc se putea lua mai mult, dacă mai era ținut. Și eu l-am propus pe Man la Dinamo, dar Negoiță n-a vrut să dea bani pe el”, a mai spus Mircea Rednic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.