Vizita președintelui Hollande asfaltează străzile din Capitală!

0

Se lucrează de zor la marginea Bucureştiului la asfaltarea drumului către Institutul de Fizică Atomică din Măgurele. Circulaţia e înghesuită pe o singură bandă. Muncitorii se grăbesc pentru că preşedintele Franţei va face o vizită la binecunoscutul laser împreună cu preşedintele Iohannis. Primăria Capitalei susţine că este vorba doar de o coincidenţă: lucrările au fost deblocate luna trecută după ce au fost soluţionate contestaţiile depuse de cei care au pierdut licitaţia.

Nervi, claxoane şi zeci de minute pierdute în trafic. Aşa arată în aceste zile drumul  spre Magurele, de când a început asfaltarea unei porţiuni de un kilometru. Muncitorii ştiu de ce trebuie să termine treaba cât mai repede:  vizita de săptămâna viitoare a preşedintelui francez, Francois Hollande.

Primăria Capitalei are o altă explicaţie pentru care lucrările au început chiar în aceste zile: au fost respinse contestaţiile potenţialilor  ofertanţi şi executanţi.

Şoferii aşteaptă reparaţile de câţiva ani.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, va efectua o vizită în România, săptămâna viitoare, luni şi marţi. De la Bucureşti, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova, în contextul în care România şi Franţa deţin preşedinţia Grupului de acţiune europeană pentru această ţară.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.