Băsescu ia în calcul o candidatură la parlamentare!

0

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a spus că nu respinge, dar nici nu îmbrățișează ideea de a candida la parlamentare și că, dacă va fi în avantajul formațiunii politice pe care o reprezintă, probabil se va afla pe listele pentru alegeri.

”Și da, și nu. Vom vedea în preajma alegerilor. Dacă va fi necesar, dacă va fi în avantajul partidului, probabil că voi candida. Dacă vom constata că nu suntem convingători, pentru că eu am vrut să creăm acest partid ca să facem o altfel de politică. Și electoratul o să spună „domnul Băsescu ești în politică de 24 de ani, cum vrei să mă convingi că va face PMP-ul o altfel de politică dacă tu ești pe lista de candidați”. Deci, va trebui să vedem care este soluția corectă pentru partid și voi face ce trebuie pentru partid. Vom face niște analize sociologice atunci”, a afirmat liderul PMP.

El a mai spus că nu respinge ideea de candida la alegerile din 11 decembrie pentru Parlament.

”Nu resping ideea, nu o îmbrățișez. Trebuie să vină și vremea să mă ocup de nepoți și să scriu cărțile mandatului”, a menționat Băsescu.

Liderul PMP, Traian Băsescu, a participat vineri, la Neptun, la deschiderea Școlii de vară a organizației de tineret a PMP, eveniment care se desfășoară în acest weekend pe litoral.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.