Boureanu, reținut în trafic pentru că și-a bătut fata!

0

Un scandal de proporţii a avut loc luni după-amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări. Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre situația creată.

Un scandal monstru a avut loc pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Potrivit cancan.ro, patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare”.

Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre situația creată

„Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanța, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la București, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau și fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopții, a luat trenul și a mers la București, fără știrea numănui, cu bani furați din casă, fără telefon, fără nimic… Asta s-a întâplat sâmbătă. Noi am venit în București, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă și că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanța și să o mute la o altă școală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus pentru spynews.ro Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu.

Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă”, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia.

În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie.

Irina Boureanu, mama fetei, a declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o, astfel de venimente petrcându-se şi în trecut. Oamenii legii au mai constatat că fata avea un smoc de păr smuls din ca

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.