Hagi, decis să vândă Viitorul

0

Gică Hagi vrea să vândă clubul de fotbal Viitorul. Cristian Bivolaru, preşedintele clubului patronat de Gică Hagi, a dezvăluit că „Regele” este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni.

Gică Hagi îşi doreşte să rămână acţionar minoritar şi să se ocupe exclusiv de partea tehnică a echipei. Anul trceut, Gică Hagi dorea să vândă un pachet minoritar de acţiuni în schimbul căruia cerea aproximativ 9 milioane de euro.

„Am renunţat la jucătorii experimentaţi, încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat pentru că oamenii îşi asociază numele cu ‘brandul Hagi'”, a declarat Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.