ING Bank România continuă să-și bată joc de clienți!

0

Noi probleme pentru ING Bank România. Clienți au raportat luni dimineață aceeași surpriză neplăcută cu care s-au confruntat și sâmbătă: servere nefuncționale.

Banca se scuză și spune că, din cauza aglomerării clienților, serverul a picat, dar că a remediat problema în scurt timp, iar acum totul funcționează la capacitate maximă, scrie hotnews.ro.

„Au fost câteva momente în care, probabil că din cauza aglomerării clienților, serverul a picat. Serviciul ING Home’Bank este din nou funcțional în varianta desktop. După unele mici probleme pe care le-am identificat și rezolvat rapid, acum totul e funcțional și la capacitate maximă. Puteți folosi fără griji serviciul nostru de internet banking”, au spus oficialii bancii.

Amintim că în cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, rețeaua bancii nu a putut fi efectuată nicio operațiune de plată atât în online, cât și la comercianți sau prin bancomatele băncii.

Banca a explicat că au existat probleme din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. Cardurile și bancomatele ING nu au funcţionat aproape jumătate de zi. Zeci de mii de români nu au putut face plăţi cu cardul, la magazine sau pe internet. Oficialii băncii au adăugat că vor returna comisoanele clienţilor care au scos bani din alte bancomate.

„Regretăm incidentul și orice neplăceri cauzate, pentru care ne asumăm responabilitatea. Pentru retragerile de numerar de la bancomatele altor bănci vă vom returna comisionale aferente în zilele următoare”, este mesajul celor de la ING în urma problemelor pe care le-au întâmpinat clienţii lor.

Oficialii au explicat că au fost erori din cauza unui test la sistemul de stingere a incendiilor. După aproape jumătate de zi în care românii nu au putut să se folosească de carduri, reprezentanţii ING au anunțat că situația s-a remediat.

Tranzacțiile cu cardul la comercianți sunt acum disponibile. Și se pot scoate din nou bani de la bancomate.

„Uf! Ce zi! Ne cerem încă o dată milioane de scuze. Vă înțelegem frustrările și ne simțim foarte prost pentru situațiile jenante pe care poate că vi le-am provocat.

Însă va încredințăm că am tratat situația cu maximă prioritate și am lucrat cu toate resursele necesare pentru a rezolva problemele tehnice cât mai repede posibil. Dar a fost o situație extrem, extrem de dificilă”, transmiteau reprezentanții băncii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.