Întâlnire Ponta-Dragnea la sediul PSD!

0

Victor Ponta a venit luni la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu președintele PSD, Liviu Dragnea. După întâlnire, Liviu Dragnea a spus că Victor Ponta va fi pe listele PSD la alegerile din toamnă.

Liviu Dragnea a declarat duminică, la Țebea, că întâlnirea pe care a avut-o zilele trecute cu Victor Ponta a fost una „relaxată”.

Întrebat dacă a fost o întâlnire de „împăcare”, Dragnea a precizat că nu se poate vorbi de așa ceva, întrucât nu s-a certat cu Victor Ponta.

Vineri seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că a vorbit cu Victor Ponta despre partid și despre viitor.

„Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD și despre viitor. Va lupta alături de mine și de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viață mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!”, scria Dragnea.

Liderul PSD a explicat că discuția s-a axat pe provocările care se află în fața României și pe ce ar trebui schimbat în plan instituțional și economic.

„Am avut o discuție bună, lungă, în care am vorbit despre ce se întâmplă astăzi în România, așa cum am discutat în 2010, când amândoi am hotărât să pornim un proiect care s-a dovedit a fi bun pentru România. Am discutat ce provocări sunt în fața țării noastre, câte lucruri trebuie schimbate, o rânduială care trebuie pusă în toate instituțiile și în economie — și nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere, discuția a fost bună, corectă, relaxată, a fost o discuție ca între doi prieteni vechi, la mine acasă”, a susținut Liviu Dragnea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.