Nicolăescu nu-l vrea pe Zegrean pe listele PNL

0

Vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat duminică, la Antena 3, că fostul șef al CCR Augustin Zegrean nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare, așa cum s-a auzit recent, intrând astfel în dezacord cu șefa sa, Alina Gorghiu.

„Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul”, a punctat Eugen Nicolaescu, șef al PNL, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la A3.

Fostul șef de la Sănătate a garantat chiar că Augustin Zegrean nu va candida la alegerile din decembrie pe listele liberarlilor.

„Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN… Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a comentat Nicolaescu.

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a anunțat, sâmbătă, ca a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizației PNL Bistrița Năsăud.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.