Daniel Benzar, operat de urgență la inimă!

0

Daniel Benzar, fotbalist transferat în urmă cu un an de Gigi Becali de la LPS Banatul, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă la Spitalul Premiere din Timişoara.

Daniel Benzar, fratele mai mic al internaţionalului Romario Benzar, spera să facă parte din lotul Stelei pentru UEFA Yough League. Atacantul în vîrstă de 18 ani nu a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Fotbalistul Stelei a fost diagnosticat cu extrasistole şi a fost nevoit să suporte o operaţie.

Fotbalistul a fost internat o zi în spital şi a fost externat marţi. Daniel Benzar a confirmat informaţia şi a anunţat că va avea nevoie de aproximativ o lună pentru a reveni la antrenamente.

„Nu am trecut vizita medicală efectuată cu Steaua la Bucureşti pentru că aveam bătăile rapide ale inimii şi a trebuit să efectuez o intervenţie chirurgicală în Timişoara. A durat o zi şi acum totul este ok. Azi am fost externat şi totul este ok. Am nevoie de o perioada de recuperare de o luna, după care voi incepe antrenamentele la Steaua”, a spus Benzar pentru Fanatik.

Daniel Benzar va reveni la antrenamentele Stelei şi va evolua pentru echipa secundă, în liga a III-a.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.