Noul film al lui Clint Eastwood face ravagii în box-office!

Share:

Noul film al lui Clint Eastwood despre Chesley Sullenberger, pilotul erou care a reușit să așeze pe râul Hudson avionul său A320, în 2009, s-a clasat în fruntea box-office-ului nord-american în primul weekend de lansare în cinematografe, potrivit cifrelor publicate de agenția Exhibitor Relations, citate de AFP.

‘Sully’, al cărui rol este interpretat de Tom Hanks, a avut încasări de 35,5 de milioane de dolari. Filmul a reușit unul dintre cele mai bune demaraje pentru o lansare în septembrie, potrivit lui Paul Dergarabedian, analist la Comscore. Filmul prezintă o reconstituire a accidentului și problemele ulterioare ale pilotului cu anchetatorii aviației civile, exagerându-le amplu în raport cu realitatea, potrivit presei americane.

Clasat pe locul doi, thrillerul cu buget modest ‘When the Bough Breaks’ a avut încasări de 15 milioane de dolari. Filmul regizat de Jon Cassar prezintă un cuplu care nu poate avea copii și care recurge la o mamă purtătoare, care devine însă obsedată de soț.

Pe locul trei s-a clasat film horror tot cu buget redus, ‘Don’t Breathe’, cu încasări de 8,2 de milioane pentru a treia săptămână de difuzare (66,8 de milioane în total). Filmul privilegiază suspansul și aduce în atenție un grup de hoți care intră prin efracție în casa unui nevăzător pentru a da lovitura vieții lor. Dar ceea ce părea un lucru ușor devine un coșmar pentru ei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.