Shimon Peres a suferit un cumplit accident vascular cerebral!

Share:

Fostul președinte israelian Shimon Peres, laureat al premiului Nobel pentru pace, a fost spitalizat marți seară în apropiere de Tel Aviv după un accident vascular cerebral, a anunțat biroul său într-un comunicat, informează France Presse, citată de Agerpres.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a reacționat rapid la vestea spitalizării lui Peres:  „Shimon, te iubim și întreaga națiune speră să te faci bine”. În vârstă de 93 de ani, Peres a mai avut în ianuarie două episoade cardiace în interval de 10 zile și a fost spitalizat de două ori.

Medicii săi au decis să-l plaseze în comă indusă și să-l intubeze pentru a ușura tratamentul. În câteva minute, Peres va fi supus unui RMN pentru a evalua mai precis starea sa”, a anunțat biroul său.

Fostul preşedinte israelian Shimon Peres a fost pus în comă indusă după accidentul vascular cerebral

„Fostul președinte a fost spitalizat la Tel-Hashomer după un accident cerebral. Starea sa este stabilă. Este conștient și primește un tratament adecvat” afecțiunii de care suferă, se menționează în comunicatul citat.

Shimon Peres, în vârstă de 93 de ani, a mai avut în ianuarie două episoade cardiace în interval de 10 zile și a fost spitalizat de două ori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.