Anamaria Prodan, despre relația cu Becali

Share:

Anamaria Prodan a dezvăluit într-un interviu pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor cum a intrat pe piaţa transferurilor de jucători şi ce înţelegere are cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Anamaria Prodan a dat lovitura în 2012, când soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a devenit antrenorul Stelei. „Am încercat să aduc la Steaua toţi jucătorii buni pe care-i aveam. Nu e normal? Am făcut asta pentru familia mea. Dacă știam că sunt buni, căutam să-i aduc în echipa soţului meu. E un interes normal. Să știţi că eu nu iau niciun ban de la Steaua!”, a povestit Anamaria Prodan, pentru Gazeta Sporturilor.

Pe de altă parte, ea a povestit că are o înţelegere cu patronul Stelei, Gigi Becali. „Nu iau nimic de la Steaua. Dar am o înţelegere cu Gigi: dacă el îmi spune că vrea două milioane pe un jucător și eu reușesc să îl vând cu patru milioane, diferenţa e a mea. Totul pe hârtie, legal. E o înţelegere făcută ca să nu ne certăm. Becali nu dă bani impresarilor. Cine zice că a luat vreun comision de la Steaua minte!”, a spus impresara.

Ea a povestit şi câţi bani a câştigat de pe urma trasferului lui Stanciu la Anderlecht, puţin peste 300.000 euro. „Am fost mai mulţi agenţi care am participat și am împărţit suma. Au fost niște asociaţi ai mei din Belgia și din Germania. Am luat 4 la sută din suma de transfer”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.