Obama, mesaj șocant pentru alegătorii de culoare!

Share:

Presedintele american Barack Obama a declarat ca se va simti „personal insultat” daca un alegator de culoare il va vota pe republicanul Donald Trump si n-o va sprijini pe democrata Hillary Clinton in cursa prezidentiala.

In timpul unui discurs inflacarat, Obama s-a adresat comunitatii cu origini africane, afirmand ca se va simti personal insultat in cazul in care comunitatea din care face parte il va vota pe Donald Trump sau se va abtine de la vot, arata The Independent, citat de ziare.com.

„Daca aud pe cineva ca spune ca votul sau nu conteaza, ca nu conteaza pe cine alegem – cititi din istorie! Conteaza! Trebuie sa aducem oamenii la vot. Voi considera ca sunt insultat personal daca aceasta comunitate isi lasa garda jos si nu participa la alegeri”, a subliniat Barack Obama.

La adresa lui Trump, Obama nu are deloc cuvinte frumoase. A spus raspicat ca il considera o persoana „care lupta impotriva drepturilor civile, impotriva egalitatii si care nu arata niciun fel de consideratie oamenilor care muncesc”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.