Zilele Bucureștiului 2016, un uriaș succes!

0

Capitala a găzduit, timp de trei zile, unul din cele mai ample evenimente artistice ale anului în cadrul ZILELOR BUCUREŞTIULUI 2016. De vineri până duminică inclusiv, în trei zone de interes ale oraşului, respectiv Piaţa Constituţiei, Parcul Cişmigiu şi Parcul Herăstrău au avut loc concerte, expoziţii, ateliere, spectacole de teatru şi parade, plimbări cu trăsuri şi teatru pentru copii. În 2016, Bucureştiul a împlinit 557 de ani de atestare istorică. 

Concertul din Piaţa Constituţiei este evenimentul care a adunat laolaltă cei mai mulţi petrecăreţi, în cadrul ZILELEOR BUCUREŞTIULUI 2016. Conform estimărilor autorităţilor, aproape 40.000 de persoane au participat la show-urile oferite de 20 artişti de renume din România.

„Mulţumesc bucureştenilor că au răspuns în număr atât de mare invitaţiei de a sărbători împreună 557 de ani de atestare documentară a oraşului nostru şi îi felicit pentru felul în care au demonstrat că sunt mândri de Bucureşti”, a transmis primarul general, Gabriela Firea, la finalul evenimentului.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de opt trupe de teatru de stradă, din Spania, Italia sau Franţa. Clovni şi păpuşi uriaşe, fluturi şi dansatori luminoşi s-au plimbat printre spectatori şi au oferit mini-reprezentaţii pline de muzică şi culoare în Piaţa Consituţiei şi pe străzile alăturate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.