Becali îi ironizează pe cei de la CSA!

0

Gigi Becali a declarat că CSA Steaua, clubul sportiv al Armatei, nu are cum să câştige procesul, astfel că nu va fi nevoit să achite nici un ban.

Gigi Becali a afirmat ca nu se teme ca va fi nevoit sa plateasca despagubiri de peste 36 de milioane de euro, deoarece este convins ca instanta ii va da castig de cauza.

„Este o tampenie… Imi cer acesti bani pentru ca habar n-au, nu stiu pe ce lume traiesc. N-ati vazut cate bazaconii se intampla? Marca le apartine lor, dar numele il putem folosi si noi. Judecatorul o sa-i spuna lui Talpan in felul urmator: Actiunea e nefondata, nu ai cum sa ceri prejudiciu unui om care nu ti-a creat prejudiciu! In al doilea rand, daca ti-a creat prejudiciu, trebuie stabilit de instanta, print-un evaluator. Trebuie sa demonstreze cum i-am adus prejudiciu. Sa arate ca am vandut produse cu marca aia si i-am adus un prejudiciu de 36 de milioane de euro. Eu cu acea marca n-am vandut nimic, n-am castigat niciun ban”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

CSA Steaua solicita astfel despagubiri in valoare de 36.826.310 de euro din partea clubului lui Gigi Becali, sustinand ca echipa de fotbal a folosit marca „Steaua” fara a avea acest drept.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.