Vica Blochina riscă ani grei de închisoare!

Share:

Vica Blochina primeste o lovitura dura din partea Adinei Alberts care e decisa sa-si caute dreptatea pana la capat.

Vica Blochina a facut, in 2012, turul televiziunilor si a aparut pe primele pagini ale ziarelor acuzand-o pe doctorita Adina Alberts ca i-a gresit operatia la sani. In replica, anul trecut, medicul estetician a actionat-o in judecata pentru calomnie pe fosta pacienta. Un an mai tarziu, Vica Blochina pierdea acest proces, judecatorii decizand ca Adina Alberts nu se face vinovata de malpraxis si dandu-i doctoritei castig de cauza. Conform hotararii judecatoresti, Vica Blochina trebuie sa achite medicului 15.000 de euro.

Zilele trecute, Adina Alberts i-a facut si plangere penala fostei amante a lui Victor Piturca, iar acuzatiile sunt extrem de grave. Adina Alberts o acuza pe Vica Blochina de fals si uz de fals (pedeapsa prevazuta de Codul Penal este inchisoare de la 1 la 3 ani), medicul sustinand ca fosta ei pacienta a trucat o fotografie care prezenta cicatricea de pe san si pe care ulterior a trimis-o presei, scrie WOWbiz.ro.

„Aceeasi fotografie trucata apare iar si iar in presa, ultima oara s-a intamplat chiar zilele trecute. Si sunt convinsa ca totul se face cu acordul Vicai. Nimeni nu mai foloseste imaginea reala a cicatricei din 2012, astfel incat in memoria colectiva ramane acest fals, care nu are nici o legatura cu realitatea, fiind menit sa stoarca simpatia si compasiunea publicului”, a aratat Adina Alberts in plangerea depusa.

In plus, doctorita o acuza pe Vica si de inselaciune (pedeapsa prevazuta de Codul Penal este inchisoare de la 1 la 5 ani), sustinand in plangere ca fosta ei pacienta „si-a inscenat un fir chirurgical aparent uitat in san de medic, dupa care a chemat jurnalistii s-o filmeze si a prezentat aceasta situatie ca pe o grava culpa medicala. In realitate, acest fir nu a existat niciodata, fiind inserat pentru o scurta perioada de timp, numai cat sa filmeze echipele de televiziune”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.